Женски одбојкашки клуб „ПАРТИЗАН”

Весна Станић Седер
Тел: +381 63/551 794

 

Мушки одбојкашки клуб „СТРАЖИЛОВО”

Стефан Лаковић
Тел: +381 63/403 22 027

Фудбалски клуб “СТРАЖИЛОВО”

Ђока Костић
Тел: +381 64/156 44 59
 

Карате клуб „ИМПУЛС”

Миленко Поповић
Тел: +381 63/548 060

Стрељачка дружина „СТРАЖИЛОВО”

Никола Милошевић
Тел: +381 65/48 88 263

 

Оријентиринг клуб „СТРАЖИЛОВО”

Бауер Драгиша
Тел: +381 62/294-988

Бициклистички клуб „СТРАЖИЛОВО”

Ненад Милуновић
Тел: +381 65/597 88 11

 

Атлетски клуб “С АТЛЕТИКС”

Дејана Врањеш
Тел: +381 64/101 76 69

Кошаркашки клуб “ХАРДИ-СПОРТ”

Велибор Хрдомеља
Тел: +381 63/785 21 17

 

Кошаркашки клуб “ТИМСИСТЕМ-СТРАЖИЛОВО”

Ненад Срдић
Тел: +381 63/393 438

  

 

Туристичка организација општине Сремски Карловци

Патријарха Рајачића бр. 1 Сремски Карловци

Тел: +381 21/882-127

Тел/Факс: +381 21/883-855

Моб: +381 66/6882 127

e-mail: info@karlovci.org.rs

 

Пратите нас