SMEŠTAJNI KAPACITETI

„Ekološki centar Radulovački“ – Hostel

Vlasnik: Pokret gorana Vojvodine

Adresa: Mitropolita Stratimirovića 5, Sremski Karlovci

Tel: +381 (0) 21/881-027

Mob.tel: +381 (0) 60/04 -22-920

E-mail: office@ekoloskicentar.org

Web site: www.ekoloskicentar.org

Objekat raspolaže smeštajnim kapacitetima, hostelskog tipa, od ukupno 45 ležaja raspoređenih u dva krila. U “Starom krilu” se nalaze višekrevetne sobe sa etažnim kupatilima, dok “Novo krilo” raspolaže sa 6 soba kapaciteta od maksimum 4 kreveta po sobi , opremljenim sopstvenim kupatilom i garderoberom (jedna od soba je univerzalnog dizajna i prilagođena gostima sa invaliditetom). Objekat poseduje i dve potpuno opremljene konferencijske sale, kapaciteta do 40 sedišta, čajne kuhinje, i nudi mogućnost fleksibilnog check-in, check-out, besplatnog korišćenja interneta i svih postojećih tehničkih uređaja, kao i prostranog dvorišta.

Planinarski dom

Planinarsko-smučarsko društvo „Stražilovo“

Adresa: Trg Branka Radičevića 7

Mob: +381 (0) 63/807-93-37

E-mail: strazilovo@yahoo.com

Web site: www.strazilovo.org

Planinarski dom „Stražilovo“ se nalazi u NP „Fruška gora”, 6 km od centra Sremskih Karlovaca. Objekat je idealno mesto za organizaciju seminara, edukacija, škola u prirodi, motivacionih i tim-bilding vikenda.Svake godine Planinarski dom „Stražilovo“ bude domaćin takmičenjima iz orijentiringa i planinskog biciklizma, paraglajdinga i planinarstva. Dešavaju se i kulturno-umetnički događaji, poput koncerata, umetničkih radionica, nastupa KUD-ova. Izgrađeni su sportski tereni za mali fudbal i odbojku, igralište za decu, otvoreni amfiteatar, Botanička bašta drveća i žbunja Fruške gore, pejnt-bol teren, kamp i brojni drugi sadržaji..

„Apartman Žeravica“ (**)

Adresa:Braće Dejanović 8

Tel:+381 (0) 21/881-029

Mob: +381 (0) 63/115-25-42, 064/ 824-90-13

E-mail: apartman.zeravica@gmail.com

Web site: www.apartman-zeravica.com

U prelepom i romantičnom ambijentu Sremskih Karlovaca i padina Fruške gore nalazi se smeštajni objekat ,,Žeravica bed & breakfast".Lokacije našeg objekta je na oko 300m od strogog centra grada i manje od 100m od glavnog puta Novi Sad-Beograd i autobuske i železničke stanice. Objekat raspolaze sa ukupno 8 ležajeva rasporedjenih u jednoj jednokrevetnoj, dve dvokrevetne i jednoj trokrevetnoj sobi. Svaka soba ima bračni ležaj, sopstveno kupatilo( en suit), kablovsku TV i Wi Fi, centralno grejanje.Gostima su na raspolaganju pamučne posteljine i peškiri i pribor za higijenu. Takodje, imamo sopstveni,besplatan parking ispred objekta i prostrano dvorište.U letnjim mesecima možete iznajmiti bicikle i prateću opremu za obilazak našeg mesta i okoline. Gosti se mogu kod nas hraniti ili samostalno pripremati hranu u zajedničkoj, kompletno opremljenoj kuhinji.

Sobe „Gajić“ (**)

Vlasnik: Ivana Savić

Adresa: Preradovićeva 9

Tel: +381 (0) 21/881-938

Mob: +381 (0) 63/ 870-33-02 ; 063/ 8 702 968

E-mail:sobegajic@gmail.com

Web site: www.sobegajic.rs

Sobe za izdavanje „Gajić“ nalaze se u neposrednoj blizini centra Sremskih Karlovaca,u blizini glavnog puta Novi Sad - Beograd i nadomak reke Dunav. Svi značajniji objekti u mestu mogu se posetiti prijatnom šetnjom. Smeštaj pruža ugodan odmor u okruženju zelenila. Na raspolaganju su dve smeštajne jedinice. Prostrana svetla trokrevetna soba sa dodatnim pomoćni ležajem u kojoj mogu da borave do četiri osobe. Dvokrevetna klasična soba. Svaka soba ima svoje opremljeno kupatilo. Grejanje je centralno u celom objektu. U okviru aranžmana je moguće korišćenje kablovske televizije, bežične internet konekcije i muzičke linije. Gostima su na raspolaganju: - Prostrana letnja kuhinja uređena u autentičnom vojvođanskom stilu. - Dvorište sa uređenim travnjakom, obiljem cveća i popločanim prostorom pod vinovom lozom, prigodnim za odmor, pripremu roštilja i druženje. - Obezbeđen je zatvoren parking prostor.

Soba “Drahomira B&B”

Vlasnik: Drahomira Vuković

Adresa: Stražilovska 17

Tel: +381 (0) 21/881-968

Mob: +381 (0) 64 43 46 033

E-mail: vukdraha52@gmail.com

Soba za izdavanje “Drahomira B&B”, nalazi se u neposrednoj blizini centra Sremskih Karlovaca, u ulici koja vod do Vidikovca i Stražilova. Soba je dvokrevetna sa kupatilom i kuhinjom, standardno opremljena, velika i sunčana. Ima poseban ulaz, kablovsku televiziju i obezbeđen parking.

Partneri