Scroll Top
SREMSKI KARLOVCI

PEŠAČKE STAZE

TOOSK-staza-1
Staza br. 1
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i potrebno vreme za obilazak cele staze je 4,5 - 5h laganog hoda.
TOOSK-staza-2
Staza br. 2
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i potrebno vreme za obilazak staze je oko 5 – 6h laganog hoda.
TOOSK-staza-3
Staza br. 3
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i potrebno vreme za obilazak ove staze je od 5,5 – 6h hoda laganim tempom.
TOOSK-staza-4
Staza br. 4
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i otrebno vreme za obilazak ove staze je od 7 – 8h laganog hoda.
TOOSK-staza-5
Staza br. 5
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i potrebno vreme za obilazak ove staze je od 5 – 6h hoda laganim tempom
TOOSK-staza-6
Staza br. 6
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i potrebno vreme za obilazak ove staze je od 1,5 – 2h hoda laganim tempom.
TOOSK-staza-7
Staza br. 7
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i potrebno vreme za obilazak ove staze je od 3,5 – 4h hoda laganim tempom.
TOOSK-staza-8
Staza br. 8
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i potrebno vreme za obilazak ove staze je od 3 – 4h hoda laganim tempom
TOOSK-staza-9
Staza br. 9
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i potrebno vreme za obilazak cele staze je 6 - 7h laganog hoda.
TOOSK-staza-10
Staza br. 10
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i potrebno vreme za obilazak ove staze je od 6,5 – 7h laganog hoda.
TOOSK-staza-11
Staza br. 11
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i potrebno vreme za obilazak ove staze je od 5 – 6h laganog hoda.
TOOSK-staza-12
Staza br. 12
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i potrebno vreme za obilazak ove staze je od 5,5 – 6h laganog hoda.
TOOSK-staza-13
Staza br. 13
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i potrebno vreme za obilazak ove staze je od 5,5 – 6h laganog hoda.
TOOSK-staza-14
Staza br. 14
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i potrebno vreme za obilazak ove staze je od 2 – 3h hoda laganim tempom.
TOOSK-staza-15
Staza br. 15
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i potrebno vreme za obilazak ove staze je od 3 – 3,5h laganog hoda.
TOOSK-staza-16
Staza br. 16
Staza je markirana planinarskim markacijama i putokazima i potrebno vreme za obilazak ove staze je od 4,5 – 5h laganog hoda.