Scroll Top
restoran

Bermet villa

Bermet villa se nalazi u strogom centru Srem­skih Karlovaca, u pešačkoj zoni, preko puta Saborne crkve i česme Četiri lava. Ispred restorana se nalazi mo­derno uređena bašta. U ponudi su vojvođanski spe­ci­ja­li­te­ti, jela sa roštilja, pizze, paste, salate i razni de­zerti, a sve je upotpunjeno širokim izborom domaćih karlovačkih vina i rakija.

restoran​

Dunav​

Restoran „Dunav“ je deo hotelskog kompleksa „Dunav“ koji se  nalazi na samoj obali reke. Udaljen je 500m od centra Sremskih Karlovaca. Poseduje više sala, ukupnog kapaciteta do 1000 mesta, sa velikom terasom ka Dunavu. U svojoj ponudi  ima  jela domaće kuhinje, kao i rečne i morske specijalitete. Nudi mogućnost organizovanja venčanja i drugih proslava.

restoran i bar​

Pasent

Porodični restoran, oaza hedonizma, smeštena na samoj obali Dunava. Neverovatan geografski položaj, odlična usluga, prijatna atmosfera, riblji i mesni specijaliteti, samo su deo rama u koji ćete smestiti uspomene sa ovog čarobnog mesta. Osim idiličnog ambijenta, brižljivo uređenog enterijera i bašte, restoran nudi i zanimljive muzičke programe vikendom.

restoran i gostiona​

Kod četiri lava​

Gostiona smeštena u samom centru Karlovaca, u kući s početka XVIII veka, koja raspolaže sa 50 mesta. Tokom letnjih meseci posebno je atraktivna bašta smeštena u starom gradskom jezgru, u neposrednoj blizini čuvene česme Četiri lava. U ponudi restorana se nalaze domaći gastro specijaliteti i domaća karlovačka vina i rakije, a hedonistički doživljaj petkom i subotom upotpunjavaju zvuci jazz-a i tambure.

restoran

Sremski kutak

Restoran “Sremski kutak” je smešten u najstarijoj kući, u centru Sremskih Karlovaca, odmah pored Karlovačke gimnazije. Na meniju su jela domaće kuhinje.

restoran

Brankov čardak​​

Restoran”Brankov čardak” je restoran-brvnara sa jedinstvenim ambijentom, ljubaznim i profesionalnim osobljem i nadasve ukusnim gastronomskim specijalitetima. Nalazi se u sklopu Nacionalnog parka Fruška Gora, u samom centru izletišta Stražilovo. Poseduje baštu sa pogledom na zelenu šumsku oazu.  Pored mira i tišine, gosti mogu da uživaju u cvrkutu ptica, žuboru potoka i  čistom vazduhu. Od samog čardaka kreće pešačka staza ka Brankovom grobu i dalje ka manastiru Grgeteg.

čarda

Pod ladom platana​​

Čarda se nalazi na samoj obali reke Dunav, udaljena oko 300m od centra Sremskih Karlovaca. Čarda u svojoj ponudi ima riblje specijalitete, jela sa roštilja i domaća karlovačka vina i rakije.

restoran

NN​

Restoran NN se nalazi u samom centru Sremskih Karlovaca, u pešačkoj zoni, preko puta Srpske Pravoslavne Bogoslovije (Sveti Arsenije). Ispred restorana se nalazi letnja bašta, a unutrašnjost lokala je autentična.

U ponudi su jela sa roštilja, pizze, salate i razni specijaliteti punjenih i rolovanih jela.

ETNO RESTORAN I VINSKI PODRUM

Vile Prezident

Etno restoran Vile Prezident, u autentičnom, rustičnom ambijentu, nudi gostima vrhunsku uslugu ukombinovanu sa pravim domaćim specijalitetima. Dodatak restoranu je rustična terasa, na kojoj možete uživati u fenomenalnom pogledu.

U Vili Prezident se nalazi i autentičan Vinski podrum idealan za proslave, romantične večeri, boemske noći, pa čak i za goste koji na kreativan i drugačiji način žele da održe seminare i svečane događaje. Prostor podržava kapacitet od 80 mesta i tehničku opremu. Profesionalno osoblje Vam stoji na raspolaganju, pogotovo kada ste u nedoumici i niste sigurni za koje vino da se odlučite.

picerija / kafe bar​

Kruna

Picerija kafe-bar „KRUNA“ na samom ulazu u Sremske Karlovce, spremno dočekuje svakog putnika, nudeći mu gostoprimstvo i dobrodošlicu. Sa velikim izborom hrane i pića, pogledom sa letnje bašte na park i centar, kao i muzikom ovih područja, nude svakom gostu nezaboravan doživljaj. Na meniju su specijaliteti domaće kuhinje, ali i raznovrsan izbor pizza.

restoran​​

Nosh-up​

„Nosh-up“ cafe & restaurant se nalazi u centru Sremskih Karlovaca, 50m od čuvene Karlovačke gimnazije, i 80m od česme Četiri lava. Modernog dizajna, sa simpatičnom baštom u dvorištu, zadovoljiće čula i najzahtevnijih gostiju. U našem meniju naći ćete jela sa roštilja, burgere, paste, pizze, salate i dezerte, kao i jedinstvena jela koja nose naziv našeg restorana. Bilo da ste samo za dobru kafu, ili pak čašu kvalitetnog karlovačkog vina, ili domaće rakije, dobrodošli ste da upotpunite atmosferu u našem „Nosh-up“- u.