SREMSKI KARLOVCI

Najava događaja

daniMS-plakat
DANI MATICE SRPSKE U SREMSKIM KARLOVCIMA
„Dani Matice srpske u Sremskim Karlovcima“, koje zajednički organizuju Opština Sremski Karlovci, Matica srpska, Karlovačka gimnazija i Kreativni klub Eduko, održaće se od ponedeljka 28. novembra do srede 30. novembra 2022. godine u Sremskim Karlovcima, u ...
13medjSajam-Kragujevac_naslov
MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA I SEOSKOG TURIZMA
13. Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma pod sloganom „Izaberi svoje putovanje“ održan je od 24. do 26. novembra u Kragujevcu.
Sava_Vladislavic_pozivnica_SK
izložbA o grofu Savi Lukinom Vladislaviću Raguzinskom
Posebna nam je čast da Vas pozovemo da svojim prisustvom uveličate svečano otvaranje izložbe o grofu Savi Vladislaviću i predstavljanje romana „Durbin grofa Save Vladislavića“ u Kulturnom centru „Karlovačka umetnička radionica“ u utorak 18. oktobra 2022. u 19 časova.
VAS
ŠKOLA VINA
ŠKOLA VINA - kurs za ljubitelje vina počinje 22. oktobra u Sremskim Karlovcima!!! Škola vina-osnovni nivo namenjen je svim ljubiteljima vina....
kbg-2022-najava
Karlovačka berba grožđa
Manifestacija „Karlovačka berba grožđa“ ove godine održaće se u Sremskim Karlovcima od 30. septembra do 2. oktobra. Karlovačku berbu grožđa svečano će otvoriti u petak 30. septembra u 18:00 časova karlovački vinari i vinogradari.
TOOSK-NBR-plakat-2022tn
Prvo izdanje festivala “Novi balkanski ritam”
Festival “Novi balkanski ritam” održaće se prvi put od 22. do 25. septembra u Sremskim Karlovcima u ekološkom centru “Radulovački”.