SREMSKI KARLOVCI

Najava događaja

TOOSK-bozicna-Idila-image
Božićna idila u Sremskim Karlovcima
Božić je magično doba godine, a ako sanjate da ga provedete u savršenom gradu, u jednoj pravoj idili, jedan od najmagičnijih božićnih gradova za vas će biti Sremski Karlovci.
daniMS-plakat
DANI MATICE SRPSKE U SREMSKIM KARLOVCIMA
„Dani Matice srpske u Sremskim Karlovcima“, koje zajednički organizuju Opština Sremski Karlovci, Matica srpska, Karlovačka gimnazija i Kreativni klub Eduko, održaće se od ponedeljka 28. novembra do srede 30. novembra 2022. godine u Sremskim Karlovcima, u ...
13medjSajam-Kragujevac_naslov
MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA I SEOSKOG TURIZMA
13. Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma pod sloganom „Izaberi svoje putovanje“ održan je od 24. do 26. novembra u Kragujevcu.
novosadski-sajam-turizma-2022_002
Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu
53. Međunarodni sajam turizma održao se od 17. do 19. novembra u Novom Sadu. Ove godine sajam je okupio više od 250 učesnika iz Srbije, Crne Gore i još 11 zemalja.
Sava_Vladislavic_pozivnica_SK
izložbA o grofu Savi Lukinom Vladislaviću Raguzinskom
Posebna nam je čast da Vas pozovemo da svojim prisustvom uveličate svečano otvaranje izložbe o grofu Savi Vladislaviću i predstavljanje romana „Durbin grofa Save Vladislavića“ u Kulturnom centru „Karlovačka umetnička radionica“ u utorak 18. oktobra 2022. u 19 časova.
VAS
ŠKOLA VINA
ŠKOLA VINA - kurs za ljubitelje vina počinje 22. oktobra u Sremskim Karlovcima!!! Škola vina-osnovni nivo namenjen je svim ljubiteljima vina....